Carregant...
 

LesLleis.com

Base de dades de legislació del Principat d’Andorra.

Què és LesLleis.com?

LesLleis.com és la base de dades en línia de legislació del Principat d'Andorra. En aquest lloc web es manté al dia una base de dades amb la legislació del país incloent-hi lleis, reglaments, tractats internacionals, comunicats tècnics, consultes tributàries, etc. Entre altres funcionalitats, es refonen els texts que han sofert modificacions creant una versió actualitzada (per exemple Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi penal), s'inclou una fitxa de situació de cada text amb vigència, modificacions sofertes, documents relacionats, etc. (per exemple Fitxa de situació Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi penal), s'ofereixen motors de cerca detallats, i fins i tot es van incloent aquells textos legals anteriors a l'aparició del BOPA que segueixen vigents (com el Decret en relació a la cessació de pagaments i fallides, del 4 d’octubre de 1969).

Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport del programa de finançament privilegiat per projectes innovadors del Govern d'Andorra, i està dirigit tant als professionals del dret com d'altres sectors que es veuen afectats per les diferents normatives que es van introduint i modificant de forma cada vegada més habitual. L'equip de LesLleis.com suma més de 35 anys d'experiència tant en el sector públic com en el privat, així com en l'us de diferents eines de consulta legal a diferents països.

LesLleis.com ofereix dos nivells de servei diferenciats, un servei gratuït de consulta accessible a tothom i un servei de subscripció més complert dirigit als professionals.

La base de dades conté més de 1600 documents legals diferents, i més de 250 texts refosos per LesLleis.com, en bona part inèdits fins al moment.


Novetats al Twitter de LesLleis.com


Confien en LesLleis.comLogoConsellGeneral

AR

CreditAnd

LogoGov

Kpmg Logo 1

Logo CSJ

Bgaa

LogotipsUDA 04

Imagotip JAS FB 1 E1609695950165

Image Logo Andorra Telecom.png

RP

LogoHeracles

MBlogo 300x47

LogoBadia

Crowe

ComuEE

Fimarge

Guadit Nou Logo

Logo Lamassana

CasesLacambra

ComuAV

Js

1519992838752

LogoGMperCapcaleratrans630x185

Bsa

Abdv Logo

Logo Legalis

COmuEncamp

Logo OCPS

LOGO PC AMPLIAT E1629312256596

Logo Sm

ComuSJ

Logostrategos

Molines

NotariaF