Carregant...
 

LesLleis.com

Base de dades de legislació del Principat d’Andorra.

Què és LesLleis.com?

LesLleis.com és la base de dades en línia de legislació del Principat d'Andorra. En aquest lloc web es manté al dia una base de dades amb la legislació del país incloent-hi lleis, reglaments, tractats internacionals, comunicats tècnics, consultes tributàries, etc. Entre altres funcionalitats, es refonen els texts que han sofert modificacions creant una versió actualitzada (per exemple Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi penal), s'inclou una fitxa de situació de cada text amb vigència, modificacions sofertes, documents relacionats, etc. (per exemple Fitxa de situació Llei 9/2005, del 21 de febrer, qualificada del Codi penal), s'ofereixen motors de cerca detallats, i fins i tot es van incloent aquells textos legals anteriors a l'aparició del BOPA que segueixen vigents (com el Decret en relació a la cessació de pagaments i fallides, del 4 d’octubre de 1969).

Aquest projecte ha estat possible gràcies al suport del programa de finançament privilegiat per projectes innovadors del Govern d'Andorra, i està dirigit tant als professionals del dret com d'altres sectors que es veuen afectats per les diferents normatives que es van introduint i modificant de forma cada vegada més habitual. L'equip de LesLleis.com suma més de 35 anys d'experiència tant en el sector públic com en el privat, així com en l'us de diferents eines de consulta legal a diferents països.

LesLleis.com ofereix dos nivells de servei diferenciats, un servei gratuït de consulta accessible a tothom i un servei de subscripció més complert dirigit als professionals.

La base de dades conté més de 1200 documents legals diferents, i més de 200 texts refosos per LesLleis.com, en bona part inèdits fins al moment.


Novetats al Twitter de LesLleis.com


Confien en LesLleis.com


Image

Image

Image

LogoConsellGEneral

Image

KPMG

Image

Logo_Actua_JPEG_Les_Lleis.jpg

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image