Carregant...
 

Reglament de la Direcció Assistencial i la Direcció Econòmica i de Recursos Generals del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària. (Text refós per LesLleis.com)


Article 1. Definicions

Pel que respecta a l’adequada aplicació d’aquest Reglament, s’estableixen les definicions següents:
LesLleis.com

1. Àmbit assistencial: el que correspon a les actuacions en què es realitzen processos i activitats d’assistència a les necessitats de salut de les persones, ja sigui de forma directa o a través de l’aplicació de les tecnologies, tècniques i productes biomèdics en les seves diferents especialitats.

2. Àmbit de suport no assistencial: el que correspon a les actuacions en les quals es duen a terme tasques de processos de gestió i de suport diversos que són essencials per al bon funcionament dels processos assistencials.
Article 2. Estructura de la Direcció Assistencial del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària

1. La Direcció Assistencial del SAAS, per ordre jeràrquic, s’estructura per mitjà de les figures d’un director assistencial i d’un sotsdirector assistencial.

2. El director assistencial pot tenir un adjunt per a cada àrea del Centre Hospitalari Andorrà de les que es determinen en el Reglament d’aquesta unitat organitzativa, un adjunt d’atenció primària i un adjunt d’atenció a la cronicitat.

3. Aquesta estructura unifica els processos de suport assistencial de les unitats organitzatives que conformen el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària.
Registreu-vos a LesLleis.com per

accedir al contingut complert d'aquesta pàgina.