Carregant...
 

Reglament dels vedats temporals de caça i les zones d’activitat humana per a la temporada de caça 2020-2021 (Text refós per LesLleis.com)


Article 1. Vedats temporals de caça

Per a la temporada de caça 2020-2021, queden establerts els vedats temporals de caça següents:
LesLleis.com

1. Parròquia d’Ordino: zona que voreja els límits de la parròquia de Canillo i els límits de la parròquia de la Massana fins a trobar el riu Valira del Nord, seguint aigües amunt fins al riu de Segudet, i riu amunt seguint posteriorment el riu de Redort fins a trobar la trenca de la parròquia de Canillo.
2. Parròquia d’Escaldes-Engordany: des del terme de la Massana, tota la solana d’Engordany, els Vilars i cal Diumenge fins al terme d’Encamp.

Article 2. Delimitació de les zones d’activitat humana

A demanda dels comuns, s’estableixen com a zones d’activitat humana les zones de seguretat següents:

1. Estació d’esquí de Grandvalira (sector Canillo –el Forn–, sector Soldeu i sector el Tarter): del pont de la Mola (Soldeu), seguint la pista del bosc Fosc, fins a trobar el camí del Pla de les Pedres. Seguint el camí del Pla de les Pedres fins a trobar la trenca de la parròquia de Canillo amb la parròquia d’Encamp, seguint-la per la serra de les Solanelles, la collada de les Solanelles, la collada de les Soronelles i el pic de la Llosada fins a trobar el cap de la cresta sobre el pla del Géspit. Baixant per la pista d’esquí el Rossinyol fins a trobar la bassa del Forn, vorejant-la fins a arribar al camí rodat que segueix pel peu del planell del Forn fins a trobar el vial de la Roca, seguint-lo fins a la cresta de la roca del Forn. Seguint la cresta de la Roca del Forn fins al cap de la Cresta de la Roca del Forn, passant pel coll de la Portella, vorejant les basses cap al pic d’Encampadana fins al collet de les Solanelles. Seguint pel cap de la cresta fins al refugi de Ribaescorjada baixant pel bosc del Comellar Llarg. Del refugi, seguint el riu de la Bor, fins a trobar la Valira d’Orient, i seguint-la amunt fins al pont de la Mola.
2. Funicamp: des de la cruïlla de la CG-2 amb la CS dels Cortals fins al pont de l’Ovella, riu amunt fins al primer revolt del Feritxet, seguint la CS dels Cortals fins al pont de la Baronia, riu amunt fins a la collada d’Enradort, seguint cap a la collada de les Solanelles i cap al repetidor de la Llosada, baixant serra serrant fins a la borda del Malestivat, pujant al Cap de Rep, baixant a Solans cap al roc de la Posa i fins a la CG-2.
3. Estació d’esquí del Pas de la Casa - Grau Roig: des de la collada d’Enradort a la collada de les Solanelles, seguint la trenca d’Encamp (serra de les Solanelles i serrat de la Posa) fins a la CG-2, seguint la carretera fins al Pas de la Casa, riu Arieja amunt fins al pic de les Abelletes, passant pel pic d’Envalira, per la portella de Joan Antoni, pel pic de la Serra Seca, per la collada de Montmalús, pel pic de Montmalús, serra avall seguint la serra de Comastremera fins a l’estany Primer dels Pessons, vorejant-lo fins al riu del Segon Estany i seguint-lo fins a l’estany Forcat, vorejant-lo per la part inferior fins al pic Baix del Cubil, fins al pic Alt del Cubil i cap a la collada d’Enradort.
4. Camp de neu d’Ordino-Arcalís: des del pic de l’Hortell, serra serrant fins al pic d’Arcalís, fins al pic de Cataperdís, i seguint la frontera francesa passant pel port de Rat i pel port de Creussans fins al cap de la Serreta entre les valls de Creussans i Tristaina, seguint la Serreta fins a trobar el riu de Tristaina al nivell de la cascada sota l’estany Primer de Tristaina, seguint el riu de Tristaina fins al pont del Castellar, i serra amunt fins al pic de l’Hortell.
5. Estació d’esquí de Pal: des del pic del Cubil seguint la frontera espanyola fins a trobar el riu del Barranc del Solanyó, seguint-lo amunt fins a la carretera del port de Cabús (CG-4), seguint aquesta carretera fins a l’encreuament amb la carretera de la Caubella (CS-420) i seguint-la fins al planell de la Caubella, i serra serrant amunt per la serra del Solà fins al pic del Cubil.
6. Estació d’esquí d’Arinsal: des del pic Negre seguint la frontera espanyola, passant pel port Vell fins al pic del Port Vell, i serra serrant passant pel pic dels Aspres fins al cap de les Canals de Ribanelles i baixant pel serrat de l’Arna Tova fins a trobar el riu Pollós, seguint-lo riu avall fins a la cruïlla amb el riu de Comallemple, i d’aquí seguint la serra de l’Obaga de la Comarca fins a l’alt de la Capa, i serra serrant fins al pic Negre.
7. Zona d’esbarjo de la Comella i els entorns de l’anella verda d’Andorra la Vella: els recs de l’Obac i del Solà i els camins associats.
8. Naturlandia: de la carretera de la Rabassa (CS-130, PK7+550), continuant carretera amunt fins al revolt del camp de tir (PK8+250). Del revolt del camp de tir fins a la costa de l’Escobar, seguint fins a la collada Fosca i fins a la font dels Traginers. Seguint la frontera fins a sobre el sifó i del sifó fins al riu de Caborreu; continuant aigües avall del riu de Caborreu fins a la CS-130 a l’entrada de les pistes de les Mules (PK15+800), passant per la pleta de les Mules. Seguint la carretera avall fins a la part alta de la zona de Montllobar (PK10+500), continuant per l’esquerra de la zona de Montllobar fins a retrobar la CS-130 (PK9+700). Seguint aquesta carretera fins a la part alta del camp de tir de la Rabassa (PK9+200), vorejant el camp de tir per la dreta de la plana del Banc fins a trobar la CS-130 (PK7+500).
9. Pla d’Engolasters: totes les feixes del pla d’Engolasters i els punts de berenada de la font de la Closa, inclòs el Club de Tir de Plat d’Andorra.

Registreu-vos a LesLleis.com per

accedir al contingut complert d'aquesta pàgina.