Carregant...
 

Decret pel qual es fa públic la relació de medicaments especialment costosos i d’actes relacionats amb determinats tractaments per als quals la Caixa Andorrana de Seguretat Social reembossa fins al 100% de les tarifes de responsabilitat (Text refós per LesLleis.com)


El Reglament regulador de les prestacions de reembossament fins al 100% de les tarifes de responsabilitat de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, del 16 de febrer del 2011, regula el procediment per sol·licitar i obtenir les prestacions de reembossament de despeses sanitàries, hospitalàries i d’internament fins al 100% de les tarifes de responsabilitat definides d’acord amb el sistema de nomenclatura de l’article 134 de la Llei 17/2008, del 3 d’octubre, de la seguretat social.
LesLleis.com

L’article 7 del Reglament disposa que el Govern fa pública la relació dels actes o els productes de la salut especialment costosos per als quals la Caixa Andorrana de Seguretat Social finança fins al 100% de les tarifes de responsabilitat. Mitjançant aquest Decret, el Govern publica aquesta relació.

Per alguns dels medicaments de la llista s’estableixen condicions específiques de finançament, amb al finalitat de garantir que s’utilitzen en les indicacions autoritzades.

Vist l’article 135.8 de la Llei 17/2008, del 3 d’octubre, de la seguretat social;

Vist l’informe del Consell d’Administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social del 24 d’octubre del 2011;

El Govern, en la sessió del 16 de novembre del 2011, aprova el següent
Decret
Article 1

L’objecte d’aquest Decret és establir els medicaments especialment costosos per als quals la CASS reembossa el 100% del preu del medicament o del preu de referència, en cas que existeixi, així com els tractaments efectuats en el medi hospitalari sense que es requereixi ingrés, per als quals la Caixa Andorrana de Seguretat Social es fa càrrec del 100% de l’import de la tarifa.
Registreu-vos a LesLleis.com per

accedir al contingut complert d'aquesta pàgina.