Carregant...
 

Consulta vinculant en relació amb la subjecció a l’impost d’una donació efectuada per un empresari als efectes de l’impost general indirecte.

Número de consulta CV0082-2017
Data d’emissió 12/04/2017
Normativa · Decret legislatiu del 16-3-2016 de publicació del text refós de la Llei 11/2012, del 21 de juny, de l’impost general indirecte

Consulta
En aquest apartat es reprodueix la consulta sense les dades de la persona o l’entitat que la formula

ANTECEDENTS

Objecte: consulta tributària escrita / procediment en virtut de l’article 25 del decret de l’11/02/2015 del Reglament d’aplicació dels tributs i de l’article 65 de la llei 21/2014 de l’ordenament tributari

En el moment de presentar l’escrit, us indico que no s’està tramitant cap procediment o recurs administratiu relacionat amb el règim, la classificació o la qualificació tributària que li correspongui plantejat en la consulta.

L’objecte de la consulta és relativa a l’aplicació de l’Impost General Indirecte (d’aquí en endavant “I.G.I.”) respecte a la donació d’un conjunt de béns immobles i terrenys realitzada per la Sra. A a la seva filla, la Sra. B.
LesLleis.com

La Sra. A es considerada com a professional/empresària a efectes de l’I.G.I.

La Sra. B no es considerada com a professional/empresària a efectes de l’I.G.I.

QÜESTIÓ PLANTEJADA

Per tant, la consulta és la següent: la donació realitzada en viu esta subjecta a l’I.G.I.?

Resposta

En relació amb la vostra consulta, us informem que el Decret legislatiu del 16-3-2016 de publicació del text refós de la Llei 11/2012, del 21 de juny, de l’impost general indirecte, a l’article 4 estableix que:
Registreu-vos a LesLleis.com per

accedir al contingut complert d'aquesta pàgina.