Carregant...
 


DecretLa Biblioteca Nacional d’Andorra forma part del Departament de Patrimoni Cultural, adscrit al ministeri encarregat de la cultura del Govern d’Andorra.

La Biblioteca Nacional d’Andorra és la institució encarregada de recopilar, conservar i difondre la col·lecció bibliogràfica nacional.

El febrer del 2009 s’aprova el Reglament intern de la Biblioteca Nacional d’Andorra, vigent fins a la data de publicació d’aquest nou Reglament, que es redacta atenent a les necessitats del servei, els procediments que es duen a terme, el canvi de sistema de gestió bibliotecària, així com la necessitat d’extremar les precaucions pel que fa a la preservació de la col·lecció bibliogràfica nacional.

Aquest Reglament respon, doncs, a la necessitat de regular el funcionament de la Biblioteca Nacional d’Andorra, les condicions d’accés a la documentació i els serveis que s’hi ofereixen.

Pels motius esmentats, i a proposta de la ministra de Cultura, Joventut i Esports, el Govern, en la sessió del 13 de juliol del 2016, aprova aquest Decret amb el contingut següent:

Decret

S’aprova el Reglament de la Biblioteca Nacional d’Andorra, que entrarà en vigor l’endemà de ser publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra.

Reglament de la Biblioteca Nacional d’Andorra

Article 1. Definició

La Biblioteca Nacional d’Andorra té com a missió recollir, catalogar, conservar i difondre el patrimoni bibliogràfic andorrà.

La consulta del fons ubicat a la Casa Museu d’Areny-Plandolit d’Ordino està regulada per un reglament propi, a causa del seu gran valor patrimonial i de la seva ubicació.
Registreu-vos a LesLleis.com per

accedir al contingut complert d'aquesta pàgina.