Carregant...
 

Reglament d’Estructura i Funcionament del Centre Hospitalari Andorrà (Text refós per LesLleis.com)


CAPÍTOL PRIMER
DISPOSICIONS GENERALS

Article 1. Unitat organitzativa del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària encarregada de l’assistència hospitalària pública.

El Centre Hospitalari Andorrà és la unitat organitzativa del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària responsable de l’assistència hospitalària pública d’Andorra.

En aquesta qualitat, el Centre Hospitalari Andorrà presta l’assistència pròpia d’un hospital general bàsic a tota persona que es troba a Andorra, sigui resident o no.

S’entén per assistència pròpia de l’hospital general bàsic d’Andorra la que es determina a la cartera de serveis aprovada pel Govern, i que, per acord del Consell Directiu del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, es considera que es pot prestar al Centre Hospitalari Andorrà, per ser apropiada als principis que es determinen a l’article 3.a d’aquest Reglament i d’acord amb la dimensió que pot tenir el centre en relació amb la població andorrana.

Els recursos materials i humans del Centre Hospitalari Andorrà són els apropiats per donar resposta a aquesta necessitat assistencial.
Registreu-vos a LesLleis.com per

accedir al contingut complert d'aquesta pàgina.